21 Jul 2017

Judul Lagu : Lungset
Ciptaan : Dedy Boom
Penyanyi : Via Vallen ft Mahesa
Genre : Dangdut Banyuwangi

Lirik Lungset - Via Vallen ft Mahesa


Pr :
Sun sembur esem iki
Masio tah udan njero ati
Nono wujude ulihe ngenteni
Lungset ati iki

Riko ngajaki pisahan
Sak temene isun salah paran
Welas ring ati wis sing nono liyo
Sulung tah sulung riko apuwo

INTRO

Pr :
Tau tah isun ngeliyo
Uwah roso ambi riko
Tau tah isun ngeloro
Tapi riko suloyo uwah janji lan roso

Lk :
Sepurane dung isun ngelarani riko
Uwah janji lan ati ngeliyo
Sepurane dung isun ninggalaken riko
Hang sun jaluk mung siji
Riko tetep wangi masio isun sing ono

INTRO

Pr :
Riko ngajaki pisahan
Sak temene isun salah paran
Welas ring ati wis sing nono liyo
Sulung tah sulung riko apuwo

INTRO

Pr :
Tau tah isun ngeliyo
Uwah roso ambi riko
Tau tah isun ngeloro
Tapi riko suloyo uwah janji lan roso

Lk :
Sepurane dung isun ngelarani riko
Uwah janji lan ati ngeliyo
Sepurane dung isun ninggalaken riko
Hang sun jaluk mung siji
Riko tetep wangi masio isun sing ono

Baca Juga : Lirik Lagu Lungset (Jowo) - Via Vallen