Agustus 28, 2017

Lirik Lagu Lungset (Jowo) - Nella Kharisma

Lirik Lagu Lungset (Jowo) - Nella Kharisma

Agustus 28, 2017
Lirik Lagu Lungset (Jowo) - Nella Kharisma

Judul Lagu : Lungset (Jowo)
Ciptaan : Andro DSA
Di Populerkan : Nella Kharisma
Genre : Dangdut

Lirik Lagu Lungset (Jowo) - Nella Kharisma

Tak sawang foto iki
Naliko sliramu medot janji
Salah neng ngendi roso tresno iki
Lungset batin iki

Jane aku salah opo
Neng ati ra ono wong liyo
Roso tresno iki tak simpen neng dodo
Tresno oh tresno kowe balio

INTRO

Weruho aku ngeloro
Mergo janjimu uwis muspro
Weruho aku ngeloro
Tapi sliramu ra kroso
Medot janji lan tresno

Jane aku salah opo
Neng ati ra ono wong liyo
Roso tresno iki tak simpen neng dodo
Tresno oh tresno kowe balio

INTRO

Weruho aku ngeloro
Mergo janjimu uwis muspro
Weruho aku ngeloro
Tapi sliramu ra kroso
Medot janji lan tresno

Weruho aku ngeloro
Mergo janjimu uwis muspro
Weruho aku ngeloro
Tapi sliramu ra kroso
Medot janji lan tresno