Lirik Lagu Ono Tresno Lio - Dimas Eka

Sepisan ketemu karo sliramu cah ayu Ono roso jroning dodho soyo suwe soyo ndodro... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Ono Tresno Lio - Dimas Eka

Judul Lagu : Ono Tresno Lio
Ciptaan : Dimas Eka
Penyanyi : Dimas Eka
Genre : Dangdut Campursari

Lirik Ono Tresno Lio - Dimas Eka


Sepisan ketemu
Karo sliramu cah ayu
Ono roso jroning dodho
Soyo suwe soyo ndodro

Manise esemu
Gawe tentrem ing atiku
Tansah eling saben wektu
Karo sliramu cah ayu

Opo kowe ngerti roso tresno
Sing ono sak jeroning dodho
Tansah ndedungo saben ndino
Mugo roso tresno iki biso mbok tompo

Nanging sepuranen aku
Ra biso nompo tresnamu
Mergo ning njero atiku
Wis ono wong bagus liyo

Nanging kang mas jo cilik atimu
Mergo aku ra nompo tresnamu
Yen pancene kowe kuwi jodhoku
Kowe mesthi dadi duwekku

INTRO

Manise esemu
Gawe tentrem ing atiku
Tansah eling saben wektu
Karo sliramu cah ayu

Opo kowe ngerti roso tresno
Sing ono sak jeroning dodho
Tansah ndedungo saben ndino
Mugo roso tresno iki biso mbok tompo

Nanging sepuranen aku
Ra biso nompo tresnamu
Mergo ning njero atiku
Wis ono wong bagus liyo

Nanging kang mas jo cilik atimu
Mergo aku ra nompo tresnamu
Yen pancene kowe kuwi jodhoku
Kowe mesthi dadi duwekku

Yen pancene kowe kuwi jodhoku
Kowe mesthi dadi duwekku

Baca Juga : Lirik Lagu Mojendsoe Saksi Bisu - Dimas Eka

Terjemahan Lagu "Ono Tresno Lio" Dalam Bahasa Indonesia


"Ada Cinta Lain"

Pertama kali bertemu
Dengan dirimu gadis cantik
Ada rasa dalam dada
Semakin lama semakin bertambah

Manisnya senyummu
Buat tentram di hatiku
Selalu ingat setiap waktu
Pada dirimu gadis cantik

Apa kamu tahu rasa cinta
Yang ada di dalam dada
Selalu berdoa setiap hari
Semoga rasa cinta ini bisa kau terima

Tapi maafkanlah aku
Tak bisa menerima cintamu
Karena di dalam hatiku
Sudah ada laki laki lain

Tapi kakanda jangan kecil hatimu
Karena aku tak menerima cintamu
Kalau memang kamu itu jodohku
Kamu pasti jadi milikku

INTRO

Manisnya senyummu
Buat tentram di hatiku
Selalu ingat setiap waktu
Pada dirimu gadis cantik

Apa kamu tahu rasa cinta
Yang ada di dalam dada
Selalu berdoa setiap hari
Semoga rasa cinta ini bisa kau terima

Tapi maafkanlah aku
Tak bisa menerima cintamu
Karena di dalam hatiku
Sudah ada laki laki lain

Tapi kakanda jangan kecil hatimu
Karena aku tak menerima cintamu
Kalau memang kamu itu jodohku
Kamu pasti jadi milikku

Kalau memang kamu itu jodohku
Kamu pasti jadi milikku