Lirik Lagu MoJenSu Saksi Bisu - Dimas Eka


Judul Lagu : MoJendSoe Saksi Bisu
Ciptaan : Dimas Eka
Penyanyi : Dimas Eka
Genre : Dangdut Campursari

Lirik MoJendSoe Saksi Bisu - Dimas Eka


Opo kowe ra kelingan
naliko ning Monumen Jendral Soedirman
Aku koe ngucap janji bakal urip sesandingan
bungah susah di lakoni bebarengan

Nanging saikine sliramu cidro ing janji
jebule janjimu yo mung janji palsu
Lewat lagu iki aku titip rinduku
mung kanggo sliramu wong sing ninggalne aku

Songko kene aku nyawang Gunung Lawu
seng katon bayangan mu wong ayu
Aku mung biso ndedungo marang Gusti kang Kuoso
mugo sliramu urip mulyo ning kono

"INTRO"

Nanging saikine sliramu cidro ing janji
jebule janjimu yo mung janji palsu
Lewat lagu iki aku titip rinduku
mung kanggo sliramu wong sing ninggalne aku

Songko kene aku nyawang Gunung Lawu
seng katon bayangan mu wong ayu
Aku mung biso ndedungo marang Gusti kang Kuoso
mugo sliramu urip mulyo ning kono

"INTRO"

Nanging saikine sliramu cidro ing janji
jebule janjimu yo mung janji palsu
Lewat lagu iki aku titip rinduku
mung kanggo sliramu wong sing ninggalne aku

Songko kene aku nyawang Gunung Lawu
seng katon bayangan mu wong ayu
Aku mung biso ndedungo marang Gusti kang Kuoso
mugo sliramu urip mulyo ning kono

Songko kene aku nyawang Gunung Lawu
seng katon bayangan mu wong ayu
Aku mung biso ndedungo marang Gusti kang Kuoso
mugo sliramu urip mulyo ning kono

Mugo sliramu ... Urip mulyo ning kono ... Hoo .. Ooo.. Hoo ...

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami di Contact Page / Phone : 085203781053 / Facebook : Lorok-TM