Lirik Lagu Wengi Ing Trenggalek - Tayub

Lirik Lagu Wengi Ing Trenggalek - Tayub

Lirik Lilis Karneli - Wengi Ing Trenggalek


Title : Wengi Ing Trenggalek
Artist : Lilis Karneli
Songwriter : A Cunkrink
Genre : Tayub
Label : CHGB Record

Lirik Wengi Ing Trenggalek


Tejo tirto tumujono to Rahwono
Yo mas
Kekuwunge
Karyo rujiding wardoyo

Sumilire angin wengi
Liwat ruji ruji cendelane kamar
Sepi tintrem mung keprungu
Tumetese banyu ing padusan

Aku senden ing paturon
Kok aras lathiku kanthi sihing tresno
Binarung sepining wengi
Tentrem tintrem rasane pangroso

Sumringahe panyawangmu
Prasasat nelesi atiku sing aking
Bebasan udan
Kang nyirami pategalan garing

Nalikane fajar esuk
Nyumirat madangi pareden Trenggalek
Angeto tak roso koyo
Sih tresnamu ing sewengi kae

===INTRO===

Sumilire angin wengi
Liwat ruji ruji cendelane kamar
Sepi tintrem mung keprungu
Tumetese banyu ing padusan

Aku senden ing paturon
Kok aras lathiku kanthi sihing tresno
Binarung sepining wengi
Tentrem tintrem rasane pangroso

Sumringahe panyawangmu
Prasasat nelesi atiku sing aking
Bebasan udan
Kang nyirami pategalan garing

Nalikane fajar esuk
Nyumirat madangi pareden Trenggalek
Angeto tak roso koyo
Sih tresnamu ing sewengi kae

===INTRO===

Sumilire angin wengi
Liwat ruji ruji cendelane kamar
Sepi tintrem mung keprungu
Tumetese banyu ing padusan

Aku senden ing paturon
Kok aras lathiku kanthi sihing tresno
Binarung sepining wengi
Tentrem tintrem rasane pangroso

Sumringahe panyawangmu
Prasasat nelesi atiku sing aking
Bebasan udan
Kang nyirami pategalan garing

Nalikane fajar esuk
Nyumirat madangi pareden Trenggalek
Angeto tak roso koyo
Sih tresnamu ing sewengi kae

Baca Juga : Lirik Lagu Trenggalek Kinasih

Lorok™
Lorok™Saya hoby mengisi waktu luang dengan ngeblog. Situs saya diantaranya : loroktm.com situs dengan konten electronic dan seputaran Pacitan. bestliriklagu.com situs dengan konten kumpulan lirik lagu terbaru dan terbaik.