Lirik Lagu Trenggalek Kinasih - Vita KDI

Kutho trenggalek wis rejo kahanane Wis ora kalah karo kutho liyane Mulo dalan dalane di jembarake Supoyo ora macet lalu lintase... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Trenggalek Kinasih - Vita KDI

Judul Lagu : Trenggalek Kinasih
Ciptaan : -
Penyanyi : Vita KDI
Genre : Dangdut

Lirik Trenggalek Kinasih


"Bowo"

"Kinupengan gunung gunung
Trenggalek adem rembuyung
Sing ning kutho
Sing ning kampung
Kabeh wargo
Guyub rukun"

Kutho trenggalek wis rejo kahanane
Wis ora kalah karo kutho liyane
Mulo dalan dalane di jembarake
Supoyo ora macet lalu lintase

Kutho trenggalek pancene ora ombo
Ning ngersakne opo wae yo wis ono
Batik asline ugo wis sumadyo
Ora kalah apik karo monco projo

INTRO

Alen alen kripik tempe
Sing dadi jajan kondange
Pingin duren opo manggise
Musim panen duh murahe

Trenggalek
Trenggalek
Kota berteman hati..
Trenggalek
Trenggalek
Gemah ripah loh jinawi

INTRO

Kutho Trenggalek akeh taman wisoto
Kasunyatan akeh sing wis kunjung mrono
Pantai pelang pantai prigi guwo lowo
Pantai kunang pantai bladho kang kaloko

Kinupengan gunung gunung
Trenggalek adem rembuyung
Sing ning kutho sing ning kampung
Kabeh wargo guyub rukun

Trenggalek
Trenggalek
Kota berteman hati
Trenggalek
Trenggalek
Monggo sami di kunjungi

INTRO

Alen alen kripik tempe
Sing dadi jajan kondange
Pingin duren opo manggise
Musim panen duh murahe

Trenggalek
Trenggalek
Kota berteman hati..
Trenggalek
Trenggalek
Gemah ripah loh jinawi