Lirik Lagu Kelangan Koe - Always On

Lirik Lagu Kelangan Koe - Always On

Lirik Always On - Kelangan Kowe


Title : Kelangan Koe
Artist : Always On
Songwriter : Yeremia Krisnamurti
Distribution : Always On

Kelangan Koe Lyrics


aku lan sliramu saiki dadi kenangan
aku neng kene kelangan kowe
ra bakal tak lalekke
opo sing tau tak rasakke
biyen kowe ngucap janji
saiki kok blenjani

roso iki wes kebacut jero
nanging kabeh ora sesuai
kowe mileh uwes rasane loro
aku neng kene beraharap atimu bali

loro neng ati nyawang sliramu
gandeng wong liyo netes eluhku iki
coba tak ikhlaske opo sing wes dalane
kelangan kowe remuk roso neng ati
kowe mileh uwes rasane loro
aku neng kene beraharap atimu bali

loro neng ati nyawang sliramu
gandeng wong liyo netes eluhku iki
coba tak ikhlaske opo sing wes dalane
kelangan kowe remuk roso neng ati

kelangan kowe remuk roso neng ati
kelangan kowe remuk roso neng ati

Baca Juga : Lirik Lagu Kahanan Ati - Always On