Lirik Lagu Tiket Suargo / Tiket Akherat - Lutfiana Dewi

Lirik Lagu Tiket Suargo / Tiket Akherat - Lutfiana Dewi

Lirik Lutfiana Dewi - Tiket Surgo


Title : Tiket Swargo / Tiket Akherat
Artist : Lutfiana Dewi
Songwriter : K.H. Ma'ruf Islamuddin
Label : Aneka Safari Records

Tiket Suargo / Tiket Akherat Lyrics


suargo tansah mengo lawange
di cawisake kanggo sopo wae
suargo tansah mengo lawange
di cawisake kanggo sopo wae

sing kuat imane
lan becik amale
rikolo urip ono donyane

ya imammarus liya sannati
anta babullah himuktamadzi
fabidun yaya wa akhiroti
ya rasulallah hibukdiyati

tiket suwargo regane murah
nanging akehe akeh sing wegah
tiket suwargo regane murah
nanging akehe akeh sing wegah
tumindak becik abot lakone

akeh godane lan rintangane
sing kuat imane slamet uripe

---INTRO---

suargo tansah mengo lawange
di cawisake kanggo sopo wae

ya imammarus liya sannati
anta babullah himuktamadzi
fabidun yaya wa akhiroti
ya rasulallah hibukdiyati

tiket neroko regane larang
nanging sing seneng sepirang pirang
tiket neroko regane larang
nanging sing seneng sepirang pirang
tumindak doso pancene gampang

ojo nuruti godane setan
sing ngajak marang kasengsaran

Baca Juga : Lirik Lagu Ngangen - Lutfiana Dewi