Lirik Syahiba Saufa - Kanggo Riko


Title : Kanggo Riko
Artist : Syahiba Saufa
Songwriter : Demy
Label : Samudra Records

Lirik Kanggo Riko


seng ono hang biso
ngalangi niat iki
masio tah samudro
sun arungi

seng ono hang biso
mbatesi welas iki
masio ilang nyowo
sun belani

paran byaen sun lakoni
kanggo riko

siji sijine mung riko
nong atinisun selawase
separuh rogo iki
yo ro mung kanggo riko

seng ono hang biso
ngalangi niat iki
masio tah samudro
sun arungi

seng ono hang biso
mbatesi welas iki
masio ilang nyowo
sun belani

paran byaen sun lakoni
kanggo riko

siji sijine mung riko
nong atinisun selawase
separuh rogo iki
yo ro mung kanggo riko

siji sijine mung riko
nong atinisun selawase
separuh rogo iki
yo ro mung kanggo riko

yo ro mung kanggo riko
yo ro mung kanggo riko

Baca Juga : Lirik Lagu Syahiba Saufa - Sun Akoni