Lirik Arif Kurniawan - Dalan Ceritoku


Title : Dalan Ceritoku
Artist : Arif Kurniawan
Songwriter : Arif Kurniawan
Label : Mega Record

Lirik Dalan Ceritoku


klambi abang sing ono lemariku
sak iki wis ilang koyo dene tresnamu
salah opo sliramu nganti tego
medotake taline asmoro

opo kudu iki klakonku
wong sing sing tak tresno
kok malah gawe loro
janji sliramu biso jogo tali
tresno iki selawase

kok koe tego ngalarani aku
kok koe lali marang sumpahmu
aku ra ngiro sliramu cidro
ninggalne loro

gusti dudohno dalan tresnaku
kok koyok ngene abot dalan
aku ra ngiro di gawe loro
karo sing tak tresno

Baca Juga : Lirik Lagu Arif Kurniawan - Ora Biso Nduweni