Lirik Lagu Konco Roso Sedulur - Jihan Audy

Lirik Lagu Konco Roso Sedulur - Jihan Audy

Lirik Jihan Audy - Konco Roso Sedulur


Title : Konco Roso Sedulur
Artist : Jihan Audy
Songwriter : Mr.X Katrox
Label : Sakuranada

Lirik Konco Roso Sedulur


aku duwe konco
konco roso sedulur
kadang apikan kadang padu ora akur
yen lagi apikan podo curhat ngalur ngidul
yen lagi neng nengan ulate podo njegadul

aku duwe konco
konco roso sedulur
seneng seneng bareng bareng menikmati alur
yen eneng masalah podo saling menghibur
nek wis podo kumpul senenge ora keukur

kamu bukan hanya sekedar tahu namaku
tapi semua kekurangan dan kelebihanku
saling coba nerimo pengerten gatekke aku
sesibuk apapun ora lali aku koncomu

persahabatan kita itu bagaikan kepompong
kadang banyak kepo kadang juga banyak rempong
senajan koyo tom and jerry sitik sitik gelutan
tapi yo piye
wong sejatine kita itu saling membutuhkan

aku duwe konco
konco roso sedulur
kadang apikan kadang padu ora akur
yen lagi apikan podo curhat ngalur ngidul
yen lagi neng nengan ulate podo njegadul

aku duwe konco
konco roso sedulur
seneng seneng bareng bareng menikmati alur
yen eneng masalah podo saling menghibur
nek wis podo kumpul senenge ora keukur

aku bahagia punya temen kayak kalian
kangen kangen kesel dengan semua kekonyolanmu
ora ketemu sedelok ati rasane rindu
senajan saben ketemu anane mung ngajak padu

mari kita habiskan waktu iki bebarengan
sebelum waktu akan melenyapkan kebersamaan
mugo mugo selawase abadi le kekancan
nganti pamite tekane
yo kita tetap menjalin pasuduluran

aku duwe konco
konco roso sedulur
kadang apikan kadang padu ora akur
yen lagi apikan podo curhat ngalur ngidul
yen lagi neng nengan ulate podo njegadul

aku duwe konco
konco roso sedulur
seneng seneng bareng bareng menikmati alur
yen eneng masalah podo saling menghibur
nek wis podo kumpul senenge ora keukur

aku duwe konco
konco roso sedulur
kadang apikan kadang padu ora akur
yen lagi apikan podo curhat ngalur ngidul
yen lagi neng nengan ulate podo njegadul

aku duwe konco
konco roso sedulur
seneng seneng bareng bareng menikmati alur
yen eneng masalah podo saling menghibur
nek wis podo kumpul senenge ora keukur

Baca Juga : Lirik Lagu Jihan Audy - Pamer Bojo