Lirik Syahiba Saufa - Balekno


Title : Balekno
Artist : Syahiba
Songwriter : Prima HP
Album : The Best Aneka Safari
Label : Aneka Safari Records

Lirik Balekno


wong wadon endi
hang kuat nglakoni
kadung umah umah
carane gedigi

dudu hang kawitan
ugo hang pungkasan
sing dikik dikiko gelem moro tangan
ha .. ha .. ha ..

aran wong welas
podo podo ikhlas
kudu podo ngerti
karepe ati

kadung isun salah
tolong elingno
ojo malah gawe
ati sun nelongso

balekno baen isun
isun balekno
balekno nyang wong tuwek
ati makne lego

timbang urip bareng
sing tau nemu seneng
malah dadi pikiran
isun hang kelaran

wes cukup semene
atinisun monting
dung ono jodone
bakal balik maning

===INTRO===


aran wong welas
podo podo ikhlas
kudu podo ngerti
karepe ati

kadung isun salah
tolong elingno
ojo malah gawe
ati sun nelongso

balekno baen isun
isun balekno
balekno nyang wong tuwek
ati makne lego

timbang urip bareng
sing tau nemu seneng
malah dadi pikiran
isun hang kelaran

balekno baen isun
isun balekno
balekno nyang wong tuwek
ati makne lego

timbang urip bareng
sing tau nemu seneng
malah dadi pikiran
isun hang kelaran

wes cukup semene
atinisun monting
dung ono jodone
bakal balik maning

Baca Juga : Lirik Lagu Syahiba Saufa - Korban Janji