Lirik Lagu Trimo Ngaleh - Tayub


Lirik Lagu Trimo Ngaleh - Tayub

Lirik Hartatik (Tayub Trenggalek)  - Terimo Ngaleh


Judul Lagu : Trimo Ngaleh
Penyanyi : Hartatik
Ciptaan : -
Album : Sarwo Laras Tayub Koplo Terbaru 2019
Genre : Gending Tayub

Lyrics Trimo Ngaleh


aku tak trimo ngaleh
pancen tresnamu saiki wes maleh
ojo nganti ngganggu senenge atimu
kang wes ayem tentrem karo pilihanmu

nyiseh aku tak trimo nyiseh
senajan batin rasane wes perih
tak sirmu tak rabuki rino wengi
aku ngerti tresno ra kudu nduweni

pancene dik lidah tak bertulang
ngucap janji pra keno di pegang
pancene dik kowe wes ra sayang
rindu kangen amung dadi kenangan

uwes balio neng keluargo
pancen urip ora sepi ing panggoda
sayange kowe uwes duwe bojo
trimo ngaleh aku kowe durung jodo

pancene mas lidah tak bertulang
ngucap janji pra keno di pegang
pancene mas kowe wes ra sayang
rindu kangen amung dadi kenangan

uwes balio neng keluargo
pancen urip ora sepi ing panggoda
sayange kowe uwes duwe bojo
trimo ngaleh aku kowe ora jodo

Baca Juga : Lirik Lagu Hartatik - Enggalo Bali