Lirik Lagu Andum Roso - Vivi Voletha

Lirik Lagu Andum Roso - Vivi Voletha


Lirik Vivi Voletha - Andum Roso


Title : Andum Roso
Artist : Vivi Voletha
Songwriter : Marsono (Boleng) / Bangkit
Label : Khatulistiwa Record

Lirik Andum Roso


sadar aku seng keliru
pancen kabeh kuwi salahku
nresnani awakmu kuwi
kahananmu wes karo wong liyo

remuke roso atiku
ben aku seng cukup nerimo
cuwone batinku iki
aku ra iso nyanding awakmu

aku ra ngiro opo seng tak roso
malah gawe atiku loro

aku lilo dadi seng kepiro
penting kowe iso andum roso
aku lilo dadi seng kepiro
penting kowe iso andum tresno

Baca Juga : Lirik Lagu Pelakor - Vivi Voletha

Lorok™
Lorok™Saya hoby mengisi waktu luang dengan ngeblog. Situs saya diantaranya : loroktm.com situs dengan konten electronic dan seputaran Pacitan. bestliriklagu.com situs dengan konten kumpulan lirik lagu terbaru dan terbaik.