Lirik Lagu Taline Tresno - Intan Chacha

Lirik Lagu Taline Tresno - Intan Chacha

Lirik Intan Cha Cha - Taline Tresno


Title : Taline Tresno
Artist : Intan Chacha
Songwritter : Sinyo Al Abas
Album : Jandhut GALAXY Indonesia
Label : Duke Records

Lirik Taline Tresno


sumilir angin nembus dodoku
soyo gede tresnaku marang awakmu
yen nyawang lintang nambahi roso kangenku
sumribite angin sing biso ngedem atiku

tetese embun nelesi awakmu
ati bingung rasane pingin ketemu
awan kelingan bengi ra iso turu
padange rembulan gawe bungahe atiku

nyawang esemmu nyawang manismu
sing iso nambani roso kangene atiku
awan kelingan bengi selalu terbayang
karo sliramu sing paling tak sayang sayang

pingin rasane nyanding awakmu
pingin rasane nyambung tali tresnoku
tresnoku kang suci
janganlah kau khianati

===INTRO===

tetese embun nelesi awakmu
ati bingung rasane pingin ketemu
awan kelingan bengi ra iso turu
padange rembulan gawe bungahe atiku

nyawang esemmu nyawang manismu
sing iso nambani roso kangene atiku
awan kelingan bengi selalu terbayang
karo sliramu sing paling tak sayang sayang

pingin rasane nyanding awakmu
pingin rasane nyambung tali tresnoku
tresnoku kang suci
janganlah kau khianati

Baca Juga : Lirik Lagu Intan Cha Cha - Manise Esemmu