Lirik Lagu Kangen Madiun - Mellisa Bahara

Lirik Lagu "Kangen Madiun" dari Mellisa Bahara. Lagu ini di ciptakan oleh Wagiran P. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Kangen Madiun - Mellisa Bahara

Lirik Mellisa Bahara - Kangen Madiun


Title : Kangen Madiun
Artist : Mellisa Bahara
Songwriter : Wagiran P.
Album : Langgam Campursari Terbaru
Label : Teta Record

Lirik Kangen Madiun


ngudokoro suwene wis limang tahun
nggonku ninggalake kutho madiun
kangen bali ra keno di bendung
eling sliramu ngeterke ning stasiun

sak suwine lungo golek sandang pangan
adu nasib uripku ono paran
labuh tresno kudu sabar nerimo
ing madiun aku tansah entenono

sego pecel ajang pincuk godong gedang
nganti sakiki aku tetep kelingan
sambel kacang lalapan godong kemangi
nganti kapan sliramu sing tak tresnani

roso kangen madiun tekan seprene
kapan nyanding koyo ing biyen kae
sing tak suwun tetepo ngenteni
mung sliramu dadi pepujaning ati

===INTRO===

ngudokoro suwene wis limang tahun
nggonku ninggalake kutho madiun
kangen bali ra keno di bendung
eling sliramu ngeterke ning stasiun

sak suwine lungo golek sandang pangan
adu nasib uripku ono paran
labuh tresno kudu sabar nerimo
ing madiun aku tansah entenono

sego pecel ajang pincuk godong gedang
nganti sakiki aku tetep kelingan
sambel kacang lalapan godong kemangi
nganti kapan sliramu sing tak tresnani

roso kangen madiun tekan seprene
kapan nyanding koyo ing biyen kae
sing tak suwun tetepo ngenteni
mung sliramu dadi pepujaning ati

Baca Juga : Lirik Lagu Lina - Gelo