Lirik Eny Sagita - Taiwan Ninggal Janji


Title : Taiwan Ninggal Janji
Artist : Eny Sagita
Songwriter : Paijo Londo
Album : Single

Lirik Taiwan Ninggal Janji


kowe telpon neng aku
jare ngomong rindu
nanging tak rasakne
koyo bedo neng kupingku

rasane ati ra karuan
batinku penasaran
saiki kowe karo sopo
neng taiwan

mbiyen aku ra lilo
kowe nembung budhal kerjo
mergo sumpah setyomu
aku luluh tak lilakno

saiki kowe uwis lali
malah tego cidro janji
ngertio mbiyen arep budhal
tak gondheli

ibarat karuk neng panci
tak sok banyu dadi bubur
mbasan kelakon tak lilani
balesanmu mbablas kabur

dikoyo ngopo ra bali
lha wong kowe kadhung lali
lelakon iki judule
neng taiwan ninggal janji

mbiyen aku ra lilo
kowe nembung budhal kerjo
mergo sumpah setyomu
aku luluh tak lilakno

saiki kowe uwis lali
malah tego cidro janji
ngertio mbiyen arep budhal
tak gondheli

ibarat karuk neng panci
tak sok banyu dadi bubur
mbasan kelakon tak lilani
balesanmu mbablas kabur

dikoyo ngopo ra bali
lha wong kowe kadhung lali
lelakon iki judule
neng taiwan ninggal janji
lelakon iki judule
neng taiwan ninggal janji

Baca Juga : Lirik Lagu Eny Sagita - Sante Wae Mak