Lirik Lagu Wik Wik Wik (Versi Koplo Jawa) - Yona Hernanda

Lirik Lagu "Wik Wik Wik" dari Yona Hernanda.Lagu ini masih berupa single. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Wik Wik Wik (Versi Koplo Jawa) - Yona Hernanda

Lirik Yona Hernanda - Wik Wik Wik


Title : Wik Wik Wik
Artist : Yona Hernanda
Album : Single

Lirik Wik Wik Wik


kowe sing ndisik
paling aku tresnani
saiki tegone
kowe mblenjani janji

kowe sing mbiyen
paling aku sayangi
tapi saiki kowe wis lungo
lan ora bakal bali

uwis tak coba
nglalek’ake sopo awakmu
sak kuate nglalek’ake
malah atiku soyo kelingan

saiki amung dadi kenangan
karo awakmu
uwis lali jenenge
tapi aku isih kelingan rasane

uwis tak coba
nglalek’ake sopo awakmu
sak kuate nglalek’ake
malah atiku soyo kelingan

saiki amung dadi kenangan
karo awakmu
uwis lali jenenge
tapi aku isih kelingan rasane

opo kowe kelingan naliko semono
neng gubug asmoro
tengah wengi kancane turu
adewe malah dolanan nganu

pas isih seru
skadipapap asoy swadikap
digrebeg pak rt
njaluk ktp terus dirabekne

wik..wik wik wik wik wik wik
wik wik wik
ahh ahh ahh ahh ahh ahh ahh
ahh ahh ahh
ihh..ihh ihh ihh ihh ihh ihh
ihh ihh ihh
aiy..aiy aiy aiy aiy aiy aiy
aiy aiy aiy

Baca Juga : Lirik Lagu Vita Alvia - Wik Wik Wik