Lirik Tiara Yantika - Kebacut Loro


Title : Kebacut Loro
Artist : Tiara Yantika
Songwriter : Agung Pradanta & Tiara Yantika / Bagus Muhammad
Album : Single
Label : Gilaz Studio Yogyakarta

Lirik Kebacut Loro


rasane ati iki pingin nangis
nanging eluhku iki wis ra iso mili
pengene sworo iki arep mbengok
nanging kebacut ilang sak sliramu

kowe lungo ro wong liyo
aku ora nyongko
tegone kowe nglarani ati iki

sengit aku terlanjur sengit
loro atiku kebacut loro
roso ono neng njero dodo
loro ati iki remuk ati iki loro

rasane ati iki pingin nangis
nanging eluhku iki wis ra iso mili
pengene sworo iki arep mbengok
nanging kebacut ilang sak sliramu

kowe lungo ro wong liyo
aku ora nyongko
tegone kowe nglarani ati iki

sengit aku terlanjur sengit
loro atiku kebacut loro
roso ono neng njero dodo
loro ati iki remuk ati iki loro

sengit aku terlanjur sengit
loro atiku kebacut loro
roso ono neng njero dodo
loro ati iki remuk ati iki loro

Baca Juga : Lirik Lagu OM Wawes - Kebacut Tresno

Terjemahan Lagu "Kebacut Loro" Dalam Bahasa Indonesia


"Terlanjur Sakit"

rasanya hati ini ingin menangis
namun air mataku ini sudah tak bisa mengalir
inginnya suara ini ingin teriak
namun terlanjur hilang bersamamu

kau pergi dengan orang lain
aku tak menyangka
teganya kau menyakiti hati ini

benci aku terlanjur benci
sakit hatiku terlanjur sakit
rasa ada didalam dada
sakit hati ini remuk hati ini sakit