Lirik Lagu Tresna Suci - Ipa Hadi Sasono


Lirik Lagu Tresna Suci - Ipa Hadi Sasono

Lirik Ipa Hadi Sasono - Tresno Suci


Title : Tresna Suci
Artist : Ipa Hadi Sasono
Songwriter : Ipa Hadi Sasono
Distribution : Ipa Hadi Sasono

Lirik Tresna Suci


dalan iki dadi saksi endah tresnaku
yen siro kelingan marang janji setyaku
aku ugo eling janji nimas wong ayu
janji tresno suci ra bakal nimas blenjani

endahing katresnan
koyo kerlipe lintang
cahyaning rembulan
sumunar langit magetan

kanggo siro nimas
enteni teko lungaku
nadyan adoh paran
bakal bali kanggo sliramu

duh nimas aku tresno sliramu
ra bakal aku nyidrani janjiku
amung siro duh nimas wong ayu
mapan manteb ono jero atiku

===INTRO===

kanggo siro nimas
enteni teko lungaku
nadyan adoh paran
bakal bali kanggo sliramu

duh nimas aku tresno sliramu
ra bakal aku nyidrani janjiku
amung siro duh nimas wong ayu
mapan manteb ono jero atiku

Baca Juga : Lirik Lagu Ipa Hadi Sasono - Ra Biso Nyawiji