Lirik Nella Kharisma - Ngelabur Langit


Title : Ngelabur Langit
Artist : Nella Kharisma
Songwriter : Koming
Album : OM. Sakha Best of Nella Kharisma
Label : Khatulistiwa Record

Lirik Lagu Ngelabur Langit


Nabur uyah nong segoro
Sing ono artine paran paran
Podo koyo ngelabur langit manasi geni
Yo sing ono lekas putuse

Koyo welas sun iki
Nong riko nono putus putuse
Tapi koyo dene kendang di tabuh selisih
Welas isun sing riko gape

Wis uwis uwis
Dinggo paran ngrageni manuk miber
Nong kene isun duwe segudang welas duwe segudang asih
Dinggo paran magih golet liyane

Nabur uyah nong segoro
Sing ono artine paran paran
Podo koyo ngelabur langit manasi geni
Yo sing ono lekas putuse

Koyo welas sun iki
Nong riko nono putus putuse
Tapi koyo dene kendang di tabuh selisih
Welas isun sing riko gape

Wis uwis uwis
Dinggo paran ngrageni manuk miber
Nong kene isun duwe segudang welas duwe segudang asih
Dinggo paran magih golet liyane

Wis uwis uwis
Dinggo paran ngrageni manuk miber
Nong kene isun duwe segudang welas duwe segudang asih
Dinggo paran magih golet liyane

Baca Juga : Lirik Lagu Nella Kharisma - Jaran Goyang 3