Lirik Lagu Nitip Kangen 2 (Dan Artinya) - Eny Sagita

Lirik Lagu Nitip Kangen 2 (Dan Artinya) - Eny Sagita

Lirik Eny Sagita - Nitip Kangen 2


Title : Nitip Kangen 2
Artist : Eny Sagita
Songwriter : Kakung Lintang
Label : ENY'S Production

Lirik Nitip Kangen 2


Rino kelawan wengi
Tanpo pujaning ati
Raono sing ngancani
Sepi atiku iki

Lintang mbulan nyekseni
Roso kangening ati
Raono sing ngobati
Sliramu sing tak enteni

Sumilir angin dalu rasakno rosoku
Kangening atiku ra kebendung wektu
Sumilir angin dalu rasakno rosoku
Kangening atiku ra kebendung wektu

Angen tansah ngelayung
Atiku tambah bingung
Kangen wis ra kebendung
Gusti nyuwun pitulung

Lintang mbulan nyekseni
Roso kangening ati
Raono sing ngobati
Sliramu sing tak enteni

Sumilir angin dalu rasakno rosoku
Kangening atiku ra kebendung wektu
Sumilir angin dalu rasakno rosoku
Kangening atiku ra kebendung wektu

Angen tansah ngelayung
Atiku tambah bingung
Kangen wis ra kebendung
Gusti nyuwun pitulung

Lintang mbulan nyekseni
Roso kangening ati
Raono sing ngobati
Sliramu sing tak enteni

Sumilir angin dalu rasakno rosoku
Kangening atiku ra kebendung wektu
Sumilir angin dalu rasakno rosoku
Kangening atiku ra kebendung wektu

Angen tansah ngelayung
Atiku tambah bingung
Kangen wis ra kebendung
Gusti nyuwun pitulung

Baca Juga : Lirik Lagu Eny Sagita - Korban Janji

Terjemahan Lagu "Nitip Kangen 2" dalam bahasa Indonesia


"Titip Kangen 2"

Siang dan malam
Tanpa pujaan hati
Tak ada yang menemani
Sepi hatiku ini

Bintang bulan jadi saksi
Rasa kangen dalam hati
Tak ada yang menyayangi
Dirimu yang selalu ku nanti

Semilir angin malam rasakan perasaanku
Kangen di hatiku tak terbendung oleh waktu
Semilir angin malam rasakan perasaanku
Kangen di hatiku tak terbendung oleh waktu

Pikiran selalu melayang
Hatiku tambah bingung
Kangen sudah tak terbendung
Tuhan tolonglah