Lirik Lagu Aku Ngerti Kowe (Memahamimu) - Didi Kempot

Lirik Lagu "Aku Ngerti Koe" dari Didi Kempot ini di ciptakan oleh Tagor Pangaribuan. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Aku Ngerti Kowe (Memahamimu) - Didi Kempot

Title : Aku Ngerti Kowe (Memahamimu)
Artist : Didi Kempot
Songwriter : Tagor Pangaribuan
Lyric : Didi Kempot
Label : Global Musik Era Digital

Lirik Lagu Aku Ngerti Koe


Senajan mung nyawang ono ngimpiku
Ning aku koyo urip neng sandingmu
Rasane njero ati iki
Mung aku dewe sing ngerti sliramu

Senajan wes suwe ora ketemu
Ning aku ra lali marang janjimu
Rasane jroning ati iki
Mung aku yo mung aku sing ngerti sliramu

Mlayuo neng pucuk gunung
Tak tunggu nganti mudun
Ngaweo aku
Tak nggo sangu ngalamun

Menengo kemulan wengi
Kairing roso sepi
Mung aku yo mung aku
Sing ngerti ngerti sliramu

Senajan wis ora krungu swaramu
Ning aku ra biso lali esemmu
Rasane jroning ati iki
Mung aku yo mung aku sing ngerti sliramu

Mlayuo neng pucuk gunung
Tak tunggu nganti mudun
Ngaweo aku tak nggo sangu ngalamun

Menengo kemulan wengi
Kairing roso sepi
Mung aku yo mung aku sing ngerti
Ngerti sliramu

Mlayuo neng pucuk gunung
Tak tunggu nganti mudun
Ngaweo aku tak nggo sangu ngalamun

Menengo kemulan wengi
Kairing roso sepi
Mung aku yo mung aku sing ngerti
Ngerti sliramu

Sing ngerti
Ngerti sliramu

Baca Juga : Lirik Lagu Didi Kempot - Ojo Ping Telu

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053