Song title : Katresnan Sejati
Songwriter : Nogling S
Artist / Vocal : Nogling S. feat Titis Alisya
Genre : Dangdut
Album : Tembang Cinta Dandut Koplo
Publisher / Distribution : Rajawali Musik

Lirik Lagu Katresnan Sejati - Nogling S. feat Titis Alisya


Lk:
Snadyan pasuryamu ora koyo dewi,
Neng atimu luwih dene widodari..
Kebak tresno lan asih marang sesami,
Koyo sumunare mbulan tengah wengi

Pr:
Snadyan sliramu amung taruno ndeso,
Neng atimu jejeg wataking satriyo..
Katresnanmu koyo tresnane sri romo,
Dadi tulodho titah ing ngarcopodho

reff:
Lk:
Nalikane kabeh wanito suloyo,
Nyawang aku mung kanti sak sisih moto..
Neng tekamu koyo sumunare suryo,
Gawe padhang atiku kang nandang bronto

Pr:
Nalikane sewu coba dadi siji,
Mbarengi uripku kang sangsoro iki..
Neng tekamu nggowo tresno kang sejati,
Gawe padhang jagad lan uripku iki

reff:
Pr:
Snadyan sliramu amung taruno ndeso,
Neng atimu jejeg wataking satriyo..
Katresnanmu koyo tresnane sri romo,
Dadi tulodho titah ing ngarcopodho

reff:
Lk:
Nalikane kabeh wanito suloyo,
Nyawang aku mung kanti sak sisih moto..
Neng tekamu koyo sumunare suryo,
Gawe padhang atiku kang nandang bronto

Pr:
Nalikane sewu coba dadi siji,
Mbarengi uripku kang sangsoro iki..
Neng tekamu nggowo tresno kang sejati,
Gawe padhang jagad lan uripku iki.

Baca Juga : Lirik Lagu Nogling S feat Vivi Rosalita - Ngugemi Janji

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami Di Contact ini.