Lirik Lagu Katresnan Sejati - Nogling S. feat Titis Alisya

Snadyan pasuryamu ora koyo dewi Neng atimu luwih dene widodari Kebak tresno lan asih marang sesami Koyo sumunare mbulan tengah wengi... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.

Song title : Katresnan Sejati
Songwriter : Nogling S
Artist / Vocal : Nogling S. feat Titis Alisya
Genre : Dangdut
Album : Tembang Cinta Dandut Koplo
Publisher / Distribution : Rajawali Musik

Lirik Lagu Katresnan Sejati - Nogling S. feat Titis Alisya


Lk :
Snadyan pasuryamu ora koyo dewi
Neng atimu luwih dene widodari
Kebak tresno lan asih marang sesami
Koyo sumunare mbulan tengah wengi

Pr :
Snadyan sliramu amung taruno ndeso
Neng atimu jejeg wataking satriyo
Katresnanmu koyo tresnane sri romo
Dadi tulodho titah ing ngarcopodho

Lk :
Nalikane kabeh wanito suloyo
Nyawang aku mung kanti sak sisih moto
Neng tekamu koyo sumunare suryo
Gawe padhang atiku kang nandang bronto

Pr :
Nalikane sewu coba dadi siji
Mbarengi uripku kang sangsoro iki
Neng tekamu nggowo tresno kang sejati
Gawe padhang jagad lan uripku iki

Pr :
Snadyan sliramu amung taruno ndeso
Neng atimu jejeg wataking satriyo
Katresnanmu koyo tresnane sri romo
Dadi tulodho titah ing ngarcopodho

Lk :
Nalikane kabeh wanito suloyo
Nyawang aku mung kanti sak sisih moto
Neng tekamu koyo sumunare suryo
Gawe padhang atiku kang nandang bronto

Pr :
Nalikane sewu coba dadi siji
Mbarengi uripku kang sangsoro iki
Neng tekamu nggowo tresno kang sejati
Gawe padhang jagad lan uripku iki

Baca Juga : Lirik Lagu Nogling S feat Vivi Rosalita - Ngugemi Janji

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053