Song title : Ari Sia Saha
Songwriter : -
Artist / Vocal : Doel Sumbang
Genre : Pop

Lirik Lagu Ari Sia Saha - Doel Sumbang


Hey ari sia saha
Beuh bisa gunta ganti rupa
Beuh bisa gunta ganti warna
Ngawilah rasa ngabagi cinta

Hey ari sia saha
Hirup siga nu hilang rasa
Sok ngobral janji jeung jalirna
Bohong kaditu kadieu

Ulah kajongjonan ngabohong jeung ngabohong
Bisi lengkah matak ti tajong jeung ti tajong
Melak ka gorengan moal jadi hade
Sabab kaduhung datangna engke

Ah aku terjebak dalam dilema
Terbagi rasa
Ho wow...
Aku terjebak dalam dilema
Terbagi dua

Ah aku terjebak dalam dilema
Terbagi rasa
Ho wow...
Aku terjebak dalam dilema
Kabina bina

Hey ari sia saha
Hirup siga nu hilang rasa
Sok ngobral janji jeung jalirna
Bohong kaditu kadieu

Ulah kajongjonan ngabohong jeung ngabohong
Bisi lengkah matak ti tajong jeung ti tajong
Melak ka gorengan moal jadi hade
Sabab kaduhung datangna engke

Ah aku terjebak dalam dilema
Terbagi rasa
Ho wow...
Aku terjebak dalam dilema
Terbagi dua

Ah aku terjebak dalam dilema
Terbagi rasa
Ho wow...
Aku terjebak dalam dilema
Kabina bina

Baca Juga : Lirik Lagu Duo Centil - Hidung Belang

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami Di Contact ini.