Lirik Lagu Didi Kempot - Banyu Mripat

Lirik Lagu Didi Kempot - Banyu Mripat

Title : Banyu Mripat
Artist : Didi Kempot
Songwriter : Kuncung Majasem
Genre : Dangdut Campursari
Album : The Best of Didi Kempot
Label : Teta Record

Lirik Lagu Banyu Mripat


Dalan endi sing kudu tak liwati
Nganti bingung anggonku nggoleki
Peteng dedet rasane atiku iki
Wayah awan koyo wengi

Pirang tahun tekamu tak enteni
Nganti seprene kok yo ora ngerti
Roso kangen kengene tresnaku iki
Koyo wong sing nyidam sari

Dino dino rasane neng ati sepi
Urip dewe tanpo kowe sing ngancani
Nganti kapan kangening atiku mari
Klakon tentrem jroning ati

Kelingan naliko pamitmu ndek wingi
Banyu mripat iki mbrebes mili
Seprene lawase tekamu tak anti
Ningopo ora bali bali

Dalan endi sing kudu tak liwati
Nganti bingung anggonku nggoleki
Peteng dedet rasane atiku iki
Wayah awan koyo wengi

Pirang tahun tekamu tak enteni
Nganti seprene kok yo ora ngerti
Roso kangen kengene tresnaku iki
Koyo wong sing nyidam sari

Dino dino rasane neng ati sepi
Urip dewe tanpo kowe sing ngancani
Nganti kapan kangening atiku mari
Klakon tentrem jroning ati

Kelingan naliko pamitmu ndek wingi
Banyu mripat iki mbrebes mili
Seprene lawase tekamu tak anti
Ningopo ora bali bali

Baca Juga : Lirik Lagu Didi Kempot - Angin Wengi

Lorok™Saya hoby mengisi waktu luang dengan ngeblog. Situs saya diantaranya : loroktm.com situs dengan konten electronic dan seputaran Pacitan. bestliriklagu.com situs dengan konten kumpulan lirik lagu terbaru dan terbaik.