Lirik Lagu Dian Anic - Dermayu Hongkong

Lirik Lagu Dian Anic - Dermayu Hongkong

Lirik Lagu Dermayu Hongkong - Dian Anic


Judul Lagu : Dermayu Hongkong
Artist : Dian Anic
Ciptaan : Emek Aryanto
Album : Single
Label : Dian Anic

Lirik Lagu Dermayu Hongkong


Antara Dermayu Hongkong
Tulung kakang aja bohong
Sing melasa ning wong wadon
Aja gawe kula nangis ketuwon

Jare pengen gawe umah
Kula mangkat demi dika
Di lawani wong wadon mbujang
Sampean ning umah malah demenan

Wong wadon lagi kerja
Wong lanange sanja
Kula ning kene kengelan
Sampean dolanan wadonan

Kaya kramas geni
Wong di hianati
Pengorbanan kula
Olihe kecewa
Kaya percuma kula molah
Kanggo apa

Jare pengen gawe umah
Kula mangkat demi dika
Di lawani wong wadon mbujang
Sampean ning umah malah demenan

Wong wadon lagi kerja
Wong lanange sanja
Kula ning kene kengelan
Sampean dolanan wadonan

Kaya kramas geni
Wong di hianati
Pengorbanan kula
Olihe kecewa
Kaya percuma kula molah
Kanggo apa

Antara Dermayu Hongkong
Tulung kakang aja bohong
Sing melasa ning wong wadon
Aja gawe kula nangis ketuwon

Jare pengen gawe umah
Kula mangkat demi dika
Di lawani wong wadon mbujang
Sampean ning umah malah demenan

Baca Juga : Lirik Lagu Welas Riko - Anis Fahira