Lirik Cus Amanda - Diloro


Title : Diloro
Artist : Cus Amanda
Songwriter : -
Genre : Tarling

Lirik Lagu Diloro


Duh pasti nangis batine

Atine kula remuk semenir menir
Ibarat mobil oleng ketinggal sopir
Cintane sampean banting setir

Nangis diri banyu mata mblarat
Divonis milih diwayu apa di pegat
Pilihan sing nyiksa ati
Kaya sengaja nyakiti
Terang terangan ngiris suwiwi

Seleobe godong klapa
Nangapa sampean tega
Wewayu cinta bli melas ning kula

Kabeh atine wong wadon
Pastine emong diloro
Nerima lambene mung nangis batine
Duh pasti nangis batine

Nangis diri banyu mata mblarat
Divonis milih diwayu apa di pegat
Pilihan sing nyiksa ati
Kaya sengaja nyakiti
Terang terangan ngiris suwiwi

Seleobe godong klapa
Nangapa sampean tega
Wewayu cinta bli melas ning kula

Kabeh atine wong wadon
Pastine emong diloro
Nerima lambene mung nangis batine
Duh pasti nangis batine

Atine kula remuk semenir menir
Ibarat mobil oleng ketinggal sopir
Cintane sampean banting setir

Nangis diri banyu mata mblarat
Divonis milih diwayu apa di pegat
Pilihan sing nyiksa ati
Kaya sengaja nyakiti
Terang terangan ngiris suwiwi

Baca Juga : Lirik Lagu Sampiran Dosa - Susy Arzetty