18 Des 2017

Judul lagu : Separuh Ati
Ciptaan : Koming
Penyanyi : Vita Alvia Ft Nanda
Genre : Dangdut Banyuwangi

Lirik Separuh Ati - Vita Alvia Ft Nanda


Lk :
Mulo sun akoni dudu hang kawitan
Isun lungguh nong atin riko
Njelmo dadi tombo sepi noring ati
Susah seneng isun kancani
Mageh baen kucem ati riko

Pr :
Cerito hang bengen tau sun alami
Mulo sitik jangget nong ati
Mugo aran riko biso dadi tombo
Perih ati hang tau loro
Kepingin seru isun lalekno

Lk :
Separuh ati welas riko
Sigar keporo nyang larene
Rogo ring kene
Tapi welas riko merono

Pr :
Sing perlu maning di engeti
Cerito bengen hang wis keli
Anane riko dadi ganti
Welas sun sing separuh ati

INTRO

Lk :
Mulo sun akoni dudu hang kawitan
Isun lungguh nong atin riko
Njelmo dadi tombo sepi noring ati
Susah seneng isun kancani
Mageh baen kucem ati riko

Pr :
Cerito hang bengen tau sun alami
Mulo sitik jangget nong ati
Mugo aran riko biso dadi tombo
Perih ati hang tau loro
Kepingin seru isun lalekno

Lk :
Separuh ati welas riko
Sigar keporo nyang larene
Rogo ring kene
Tapi welas riko merono

Pr :
Sing perlu maning di engeti
Cerito bengen hang wis keli
Anane riko dadi ganti
Welas sun sing separuh ati

Lk :
Separuh ati welas riko
Sigar keporo nyang larene
Rogo ring kene
Tapi welas riko merono

Pr :
Sing perlu maning di engeti
Cerito bengen hang wis keli
Anane riko dadi ganti
Welas sun sing separuh ati
Welas sun sing separuh ati

Baca Juga : Lirik Lagu Kebimbang - Vita Alvia