Lirik Lagu Senthe Ireng - Jithul



Judul Lagu : Senthe Ireng
Ciptaan : -
Penyanyi : Jithul
Genre : Tayub

Lirik Senthe Ireng - Jithul


Ajiku senthe ireng
Sun tamakke kang mbok roro ireng
Jarene gelem tak rabi
Ning nyatane kok malah ngoncati

Sliramu ngino aku
Nalikane nglamar neng omahmu
Ojo dumeh kowe ayu
Wekasane kowe kinthil karo aku

Senthe ireng senthe ireng
Pengasihan pancen paling cas pleng
Senthe ireng senthe ireng
Sing ketaman e e e mesthi puyeng

Pancen yo ampuh tenan
Senthe ireng ojo gawe sembranan
Mulo ojo gampang cidro
Senthe ireng biso nuwuhke tresno

INTRO

Ajiku senthe ireng
Sun tamakke kang mbok roro ireng
Jarene gelem tak rabi
Ning nyatane kok malah ngoncati

Sliramu ngino aku
Nalikane nglamar neng omahmu
Ojo dumeh kowe ayu
Wekasane kowe kinthil karo aku

Senthe ireng senthe ireng
Pengasihan pancen paling cas pleng
Senthe ireng senthe ireng
Sing ketaman e e e mesthi puyeng

Pancen yo ampuh tenan
Senthe ireng ojo gawe sembranan
Mulo ojo gampang cidro
Senthe ireng biso nuwuhke tresno

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami di Contact Page / Phone : 085203781053 / Facebook : Lorok-TM