3 Des 2017


Judul Lagu : Rasan Rasan Tonggo
Ciptaan : Arif Kurniawan
Penyanyi : Via Vallen
Genre : Dangdut

Lirik Rasan Rasan Tonggo - Via Vallen


Jamane semakin maju tapi ra ono bedane
Ora awan ora sore mesti ra ono enteke
Wes ono kursi ombo mesti penak lungguhane
Karo ngenteni kancane mesti wiwit ngerumpine

Yen lagi ono sing penak uripe
Mesti bakal di curigai wae
Yen lagi ono sing soro uripe
Mesti bakal dadi rasan rasane

Yen kepenak di rasani kurang penak di baleni
Koyo ra bakal ono enteke
Arep polah piye ae mesti ra ono benere
Tak dongakne mugo penak uripe

INTRO

Jamane semakin maju tapi ra ono bedane
Ora awan ora sore mesti ra ono enteke
Wes ono kursi ombo mesti penak lungguhane
Karo ngenteni kancane mesti wiwit ngerumpine

Yen lagi ono sing penak uripe
Mesti bakal di curigai wae
Yen lagi ono sing soro uripe
Mesti bakal dadi rasan rasane

Yen lagi ono sing penak uripe
Mesti bakal di curigai wae
Yen lagi ono sing soro uripe
Mesti bakal dadi rasan rasane

Yen kepenak di rasani kurang penak di baleni
Koyo ra bakal ono enteke
Arep polah piye ae mesti ra ono benere
Tak dongakne mugo penak uripe