Lirik Lagu Kelingan Mantan - Nella Kharisma



Judul lagu : Kelingan Mantan
Ciptaan : NDX AKA Familia
Penyanyi : Nella Kharisma
Genre : Dangdut

Lirik Kelingan Mantan - Nella Kharisma


Mas kowe mbiyen janji karo aku
Nglakoni tresno suci kanthi ikhlas tekan mati
Neng nyatane ngapusi cidro ati iki
Netes elohku mili deres neng pipi

Pancen loro nek kelingan tentang masa lalu
Bayangan memang tak seindah kenyataan di hidupku
Kelingan awale kita ketemu di sana
Berduaan bermesraan penuh canda dan tawa

Sumpah janji tresno iki karo kowe
Mugo wae iso langgeng tekan sak lawase
Adik kangmas nyaman kaleh panjenengan
Mugo wae tresno iki ora tau dadi kenangan

Mas kowe mbiyen janji karo aku
Nglakoni tresno suci kanthi ikhlas tekan mati
Neng nyatane ngapusi cidro ati iki
Netes elohku mili deres neng pipi

Mas opo iki bukti katresnanmu marang aku
Kowe ninggal lungo tanpo sebab bahkan ora nesu
Rodok suwe wes sesasi kowe ra ngabari
Aku bingung kudu nggoleki sliramu neng ngendi

Yo wis mungkin dalan tresnone kudu pisah
Walaupun ati iki gor isone pasrah
Bakal tak kenang jenengmu nang masa laluku
Senajan kowe wes gawe cidro neng atiku

Mas kowe mbiyen janji karo aku
Nglakoni tresno suci kanthi ikhlas tekan mati
Neng nyatane ngapusi cidro ati iki
Netes elohku mili deres neng pipi

Dik pangapurane kanggo awakku
Mergane tresno iki tak di restui ibuku
Aku mblenjani janji cinta kita ini
Lilakno aku kanti ikhlas ati

Mas kowe mbiyen janji karo aku
Nglakoni tresno suci kanthi ikhlas tekan mati
Neng nyatane ngapusi cidro ati iki
Netes elohku mili deres neng pipi

Mas kowe mbiyen janji karo aku
Nglakoni tresno suci kanthi ikhlas tekan mati
Neng nyatane ngapusi cidro ati iki
Netes elohku mili deres neng pipi
Netes elohku mili deres neng pipi

Baca Juga » Lirik Lagu Balasan Kelingan Mantan - Nella Kharisma

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami di Contact Page / Phone : 085203781053 / Facebook : Lorok-TM