Lirik Lagu Janji Terakhir - Nella Kharisma



Judul Lagu : Janji Terakhir
Ciptaan : -
Penyanyi : Nella Kharisma
Genre : Dangdut

Lirik Janji Terakhir - Nella Kharisma


Bebasane gelang alit manggon driji
Sliramu opo pancen uwes lali
Lali prasetyane naliko semono
Ora gawe cuwo ora gawe kuciwo

Pepindone koyo kembang arum dalu
Wangine tresnoku marang sliramu
Opo to salahku opo to dosaku
Jebul mentolo ninggal aku

INTRO

Janjimu yang terakhir
Bakal tulus setyo
Ora bakal kebimbang wong liyo

Janjimu yang terakhir
Jebul amung lamis
Roso atiku koyo di iris

Oh rembulan layu tulungono
Padangono petenge kelangan tresno
Tresno tulus suci kok yo di blenjani
Nelongso kebangeten urip iki

INTRO

Janjimu yang terakhir
Bakal tulus setyo
Ora bakal kebimbang wong liyo

Janjimu yang terakhir
Jebul amung lamis
Roso atiku koyo di iris

Oh rembulan layu tulungono
Padangono petenge kelangan tresno
Tresno tulus suci kok yo di blenjani
Nelongso kebangeten urip iki
Nelongso kebangeten urip iki

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami di Contact Page / Phone : 085203781053 / Facebook : Lorok-TM