Lirik Lagu Angen Angen - Nella Kharisma

Hang isun angen mung rupane Hang isun angen mandaneo ono ring kene Hang isun angen mung tekane Hang isun angen ono dalan ketemune... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.


Judul Lagu : Angen Angen
Ciptaan : Candra Banyu
Penyanyi : Nella Kharisma
Genre : Dangdut Banyuwangi

Lirik Angen Angen - Nella Kharisma


Hang isun angen mung rupane
Hang isun angen mandaneo ono ring kene
Hang isun angen mung tekane
Hang isun angen ono dalan ketemune

Keloronan bebarengan
Sun lan riko sesandingan

INTRO

Sun arep arepaken
Tekan riko raino lan bengi
Koyo panas ngerandu udan
Mesti hang biso ngademi

Sun impekno kauripan
Hang agung indah nggowo senenge
Sun lan riko lungguh kuwade
Gandane kembang hang dadi saksine

***Rap
Sampek kapan ndane isun ngenteni riko
Mung bisone ngangen ngangen nong njerone dodo
Ayang ayang riko mageh betah
Betah gemelantung ning nduwure moto
Isun wis sing kuat kudu kudu njepat
Tapi mageh sun angeni sampek kapan bain
Isun mung kepingin sesandingan
Sesandingan ambi riko hang sun eman
***

Kepingin ati nyawang riko
Kepingin ati selawase dampingono
Kepingin ati yo rasane
Kepingin ati bareng riko selawase

Keloronan bebarengan
Sun lan riko sesandingan

INTRO

Sun arep arepaken
Tekan riko raino lan bengi
Koyo panas ngerandu udan
Mesti hang biso ngademi

Sun impekno kauripan
Hang agung indah nggowo senenge
Sun lan riko lungguh kuwade
Gandane kembang hang dadi saksine

Sun arep arepaken
Tekan riko raino lan bengi
Koyo panas ngerandu udan
Mesti hang biso ngademi

Sun impekno kauripan
Hang agung indah nggowo senenge
Sun lan riko lungguh kuwade
Gandane kembang hang dadi saksine

Note :
Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami.
Page : Contact, Facebook : Lorok-TM, Phone / WA : 085203781053