Lirik Lagu Angen Angen - Nella Kharisma

Lirik Lagu "Angen Angen" dari Nella Kharisma. Lagu ini di ciptakan oleh Candra Banyu. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Angen Angen - Nella Kharisma

Lirik Nella Kharisma - Angen Angen


Judul Lagu : Angen Angen
Penyanyi : Nella Kharisma
Ciptaan : Candra Banyu
Genre : Dangdut Banyuwangi

Lirik Lagu Angen Angen


Hang isun angen mung rupane
Hang isun angen mandaneo ono ring kene
Hang isun angen mung tekane
Hang isun angen ono dalan ketemune

Keloronan bebarengan
Sun lan riko sesandingan

Sun arep arepaken
Tekan riko raino lan bengi
Koyo panas ngerandu udan
Mesti hang biso ngademi

Sun impekno kauripan
Hang agung indah nggowo senenge
Sun lan riko lungguh kuwade
Gandane kembang hang dadi saksine

***Rap
Sampek kapan ndane isun ngenteni riko
Mung bisone ngangen ngangen nong njerone dodo
Ayang ayang riko mageh betah
Betah gemelantung ning nduwure moto
Isun wis sing kuat kudu kudu njepat
Tapi mageh sun angeni sampek kapan bain
Isun mung kepingin sesandingan
Sesandingan ambi riko hang sun eman
***

Kepingin ati nyawang riko
Kepingin ati selawase dampingono
Kepingin ati yo rasane
Kepingin ati bareng riko selawase

Keloronan bebarengan
Sun lan riko sesandingan

Sun arep arepaken
Tekan riko raino lan bengi
Koyo panas ngerandu udan
Mesti hang biso ngademi

Sun impekno kauripan
Hang agung indah nggowo senenge
Sun lan riko lungguh kuwade
Gandane kembang hang dadi saksine

Sun arep arepaken
Tekan riko raino lan bengi
Koyo panas ngerandu udan
Mesti hang biso ngademi

Sun impekno kauripan
Hang agung indah nggowo senenge
Sun lan riko lungguh kuwade
Gandane kembang hang dadi saksine

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053