Lirik Lagu Protelon Kemuning - Suji

Wes suwe ora ketemu Setengah mati roso kangenku Kelingan kebecikanmu Sing wes mbok korbanke marang aku... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.


Judul Lagu : Protelon Kemuning
Ciptaan : -
Penyanyi : Suji
Genre : Campur Sari

Lirik Protelon Kemuning


Wes suwe ora ketemu
Setengah mati roso kangenku
Kelingan kebecikanmu
Sing wes mbok korbanke marang aku

Aku mung tansah kelingan
Nalikane podo lelungguhan
Wong loro pangkon pangkonan
Tondo yektine wong yen kasmaran

Aku eling ono wates protelon Kemuning
Arah menyang Candi cetho
Munggah mudun kesel tan rinoso

Banget rasane kangenku
Mbesuk kapan bisane ketemu
Kalingono gunung sewu
Aku tetep kelingan sliramu

INTRO

Wes suwe ora ketemu
Setengah mati roso kangenku
Kelingan kebecikanmu
Sing wes mbok korbanke marang aku

Aku mung tansah kelingan
Nalikane podo lelungguhan
Wong loro pangkon pangkonan
Tondo yektine wong yen kasmaran

Aku eling ono wates protelon Kemuning
Arah menyang Candi cetho
Munggah mudun kesel tan rinoso

Banget rasane kangenku
Mbesuk kapan bisane ketemu
Kalingono gunung sewu
Aku tetep kelingan sliramu

Note :
Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami.
Page : Contact, Facebook : Lorok-TM, Phone / WA : 085203781053