Lirik Lagu Nonong - Nella Kharisma



Judul Lagu : Nonong
Ciptaan : -
Penyanyi : Nella Kharisma
Genre : Dangdut

Lirik Nonong - Nella Kharisma


Nonong sing nonong sopo sing nduwe
Nonong sing nonong sing ayu dewe
Nononge nambahi ayu ayu ayu dewe
Nononge nambahi manis manis manis dewe

Nonong sing nonong dudu bathuke
Nonong sing nonong larang regane
Nononge yen mesam mesem kabeh kabeh kangen
Nononge yen ngguyu merem kabeh kabeh gelem

Dasar ayu tetep ayu
Nadyan nonong tambah tambah ayu
Dasar manis tetep manis
Nadyan nonong tambah tambah manis

Nonong sing nonong ngendi omahe
Nonong sing nonong angel tandinge
Sing nonong dudu bathuke aduh aduh sayang
Sing nonong nyedako mrene aduh aduh sayang

INTRO

Nonong sing nonong sopo sing nduwe
Nonong sing nonong sing ayu dewe
Nononge nambahi ayu ayu ayu dewe
Nononge nambahi manis manis manis dewe

Nonong sing nonong dudu bathuke
Nonong sing nonong larang regane
Nononge yen mesam mesem kabeh kabeh kangen
Nononge yen ngguyu merem kabeh kabeh gelem

Dasar ayu tetep ayu
Nadyan nonong tambah tambah ayu
Dasar manis tetep manis
Nadyan nonong tambah tambah manis

Nonong sing nonong ngendi omahe
Nonong sing nonong angel tandinge
Sing nonong dudu bathuke aduh aduh sayang
Sing nonong nyedako mrene aduh aduh sayang

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami di Contact Page / Phone : 085203781053 / Facebook : Lorok-TM