Lirik Lagu Mawar Kemukus - Ririk

Mawar kemukus kang edi Maweh roso kang sejati Woheng aren kolang kaling wong kuning Atiku mung tansah eling... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Mawar Kemukus - Ririk


Judul Lagu : Mawar Kemukus
Ciptaan : -
Penyanyi : Ririk
Genre : Campur Sari

Lirik Mawar Kemukus


Mawar kemukus kang edi
Maweh roso kang sejati
Woheng aren kolang kaling wong kuning
Atiku mung tansah eling

Ambyoring lintang ing dalu
Sing gawe sengsem atiku
Nalikane aku lan sliramu
Angrajut manise madu

Tan miber tepungo gelang
Mung sliramu sing tak sayang
Duso opo kang tak tompo
Lamun aku cidro marang siro

Mawar kemukus kang ayu
Ngrenggani jroning atiku
Tak siram roso tresno kang suci
Kanthi tutup netro iki

INTRO

Mawar kemukus kang edi
Maweh roso kang sejati
Woheng aren kolang kaling wong kuning
Atiku mung tansah eling

Ambyoring lintang ing dalu
Sing gawe sengsem atiku
Nalikane aku lan sliramu
Angrajut manise madu

Tan miber tepungo gelang
Mung sliramu sing tak sayang
Duso opo kang tak tompo
Lamun aku cidro marang siro

Mawar kemukus kang ayu
Ngrenggani jroning atiku
Tak siram roso tresno kang suci
Kanthi tutup netro iki