Lirik Lagu Kalung Putih - Dimas Tedjo

Kalung putih peparingku Liontine pamengku godonge waru Tondo talineng janjimu Ugo tondo tetaline asmaramu... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.


Judul Lagu : Kalung Putih
Ciptaan : -
Penyanyi : Dimas Tedjo
Genre : Campur Sari

Lirik Kalung Putih - Dimas Tedjo


Kalung putih peparingku
Liontine pamengku godonge waru
Tondo talineng janjimu
Ugo tondo tetaline asmaramu

Ibo bungahe atiku
Nalikane mbok kalungke neng gulumu
Koyo sumundul ing kalbu
Yen rinoso siniram tirto sewindu

Nadyan mung sak merang
Iso gawe atiku kepranan
Kepranan marang sumpah lan janjimu
Urip bareng karo aku

Aku ra bakal ngoncati
Ono kene aku tansah hangenteni
Ngenteni bulan ndadari
Wanci panglong sak lingsire wengi iki

INTRO

Kalung putih peparingku
Liontine pamengku godonge waru
Tondo talineng janjimu
Ugo tondo tetaline asmaramu

Ibo bungahe atiku
Nalikane mbok kalungke neng gulumu
Koyo sumundul ing kalbu
Yen rinoso siniram tirto sewindu

Nadyan mung sak merang
Iso gawe atiku kepranan
Kepranan marang sumpah lan janjimu
Urip bareng karo aku

Aku ra bakal ngoncati
Ono kene aku tansah hangenteni
Ngenteni bulan ndadari
Wanci panglong sak lingsire wengi iki

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053