Lirik Lagu Aku Kangen Aku Rindu - Deviana Safara



Judul lagu : Aku Kangen Aku Rindu
Ciptaan : S. Harsono
Penyanyi : Deviana Safara ft Nino Baskara
Genre : Dangdut

Lirik Aku Kangen Aku Rindu - Deviana Safara ft Nino Baskara


Pr :
Rasane ketiban daru
Naliko aku nompo layangmu
Layang kangen layang rindu
Suk kapan anggone bakal ketemu

Taunono windonono
Sumpah janjiku ra bakal cidro
Aku eling dek semono
Wong bagus tresnaku ra ono liyo

Lk :
Wong ayu aku kangen aku rindu
Rino wengi sliramu sing dadi ati
Nadyan adoh aku neng kene papane
Nanging tresnaku ra ono bedane

Wong ayu aku kangen aku rindu
Rino wengi kowe tansah mbedo ati
Nadyan di palangono gunung sewu
Nanging tresnaku mung kanggo sliramu

Pr :
Tak suwun rino lan wengi
Mugo antuk berkahing hyang widi
Tansah manggiho raharjo
Tinebehno gudo lan rubedo

INTRO

Pr :
Rasane ketiban daru
Naliko aku nompo layangmu
Layang kangen layang rindu
Suk kapan anggone bakal ketemu

Taunono windonono
Sumpah janjiku ra bakal cidro
Aku eling dek semono
Wong bagus tresnaku ra ono liyo

Lk :
Wong ayu aku kangen aku rindu
Rino wengi sliramu sing dadi ati
Nadyan adoh aku neng kene papane
Nanging tresnaku ra ono bedane

Wong ayu aku kangen aku rindu
Rino wengi kowe tansah mbedo ati
Nadyan di palangono gunung sewu
Nanging tresnaku mung kanggo sliramu

Pr :
Tak suwun rino lan wengi
Mugo antuk berkahing hyang widi
Tansah manggiho raharjo
Tinebehno gudo lan rubedo

NOTE :
Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami
Page : Contact
Facebook : Lorok-TM
Phone / WA : 085203781053