Lirik Lagu Tulisan Tangan - Didi Kempot

Udan udan dalane lunyu Lintange ndhelik mbulane turu Langite mendhung ing wanci dalu Nambahi kangene atiku... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.


Judul Lagu : Tulisan Tangan
Ciptaan : Didi Kempot
Penyanyi : Didi Kempot
Genre : Campursari

Lirik Tulisan Tangan - Didi Kempot


Udan udan dalane lunyu
Lintange ndhelik mbulane turu
Langite mendhung ing wanci dalu
Nambahi kangene atiku

Sworo takbir ngelengke aku
Pengen nangis jroning batinku
Karep mulih ora nduwe sangu
Ra biso sungkem romo lan ibu

Aku sing neng paran
Bisaku mung kirim layang
Tulisan tangan
Ono ing kartu lebaran

Jane pengen bali
Ing dino fitri kang suci
Nyuwun pangaksami
Sedoyo dosa dosa niki

Udan udan dalane lunyu
Lintange ndhelik mbulane turu
Langite mendhung ing wanci dalu
Nambahi kangene atiku

INTRO

Sworo takbir ngelengke aku
Pengen nangis jroning batinku
Karep mulih ora nduwe sangu
Ra biso sungkem romo lan ibu

Aku sing neng paran
Bisaku mung kirim layang
Tulisan tangan
Ono ing kartu lebaran

Jane pengen bali
Ing dino fitri kang suci
Nyuwun pangaksami
Sedoyo dosa dosa niki

Minal aidzin wal faizin
Mohon maaf lahir dan batin
Minal aidzin wal faizin
Mohon maaf lahir dan batin

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053