Lirik Lagu Tendo Biru - Didi Kempot

Lirik Lagu "Tendo Biru" dari Didi Kempot. Lagu ini merupakan lagu versi bahasa jawa dari lagu Tenda Biru. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Tendo Biru - Didi Kempot

Lirik Didi Kempot - Tendo Biru


Judul Lagu : Tendo Biru
Penyanyi : Didi Kempot
Ciptaan : -
Genre : Dangdut Campursari

Lirik Tendo Biru


Kembang mayang sing ning ngisor tendo biru
Ra tak nyono mantene jebul calonku
Wong sing nyanding sliramu kudune aku
Lungguh jejer ono ing ngareping tamu

Tendo biru sing noto kuwi tanganku
Adus kringet ngrewangono resepsimu
Mripat iki nyawang nganti ora wani
Gelo nengopo kowe cidro janji

Kudune awakku sing dadi rojo sedalu
Uwong liyo malah sing dadi bojomu
Kudune awakku sing ngrasakke wulan madu
Wurung seneng malah kesikso batinku

Tendo biru sing noto kuwi tanganku
Adus kringet ngrewangono resepsimu
Mripat iki nyawang nganti ora wani
Gelo nengopo kowe cidro janji

Kudune awakku sing dadi rojo sedalu
Uwong liyo malah sing dadi bojomu
Kudune awakku sing ngrasakke wulan madu
Wurung seneng malah kesikso batinku

Tendo biru sing noto kuwi tanganku
Adus kringet ngrewangono resepsimu
Mripat iki nyawang nganti ora wani
Gelo nengopo kowe cidro janji