Lirik Lagu Tendo Biru - Didi Kempot



Judul Lagu : Tendo Biru
Ciptaan : -
Penyanyi : Didi Kempot
Genre : Dangdut

Lirik Tendo Biru - Didi Kempot


Kembang mayang sing ning ngisor tendo biru
Ra tak nyono mantene jebul calonku
Wong sing nyanding sliramu kudune aku
Lungguh jejer ono ing ngareping tamu

Tendo biru sing noto kuwi tanganku
Adus kringet ngrewangono resepsimu
Mripat iki nyawang nganti ora wani
Gelo nengopo kowe cidro janji

INTRO

Kudune awakku sing dadi rojo sedalu
Uwong liyo malah sing dadi bojomu
Kudune awakku sing ngrasakke wulan madu
Wurung seneng malah kesikso batinku

Tendo biru sing noto kuwi tanganku
Adus kringet ngrewangono resepsimu
Mripat iki nyawang nganti ora wani
Gelo nengopo kowe cidro janji

INTRO

Kudune awakku sing dadi rojo sedalu
Uwong liyo malah sing dadi bojomu
Kudune awakku sing ngrasakke wulan madu
Wurung seneng malah kesikso batinku

Tendo biru sing noto kuwi tanganku
Adus kringet ngrewangono resepsimu
Mripat iki nyawang nganti ora wani
Gelo nengopo kowe cidro janji

NOTE :
Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami
Page : Contact
Facebook : Lorok-TM
Phone / WA : 085203781053