Lirik Lagu Rebutan Bantal - Didi Kempot

Mbiyen kowe konco pasar Wong loro turu sak kamar Di rewangi rebutan bantal Rebutan bantal Bantale suwek kapuke mubal... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Rebutan Bantal - Didi Kempot


Judul Lagu : Rebutan Bantal
Ciptaan : Didi Kempot
Penyanyi : Didi Kempot
Genre : Dangdut Campursari

Lirik Rebutan Bantal - Didi Kempot


Mbiyen kowe konco pasar
Wong loro turu sak kamar
Di rewangi rebutan bantal
Rebutan bantal
Bantale suwek kapuke mubal

Saiki koe kepenak pangananmu enak enak
Ra perduli kancane ngelak
Di takoni malah nyentak
Ora mangsuli kok malah nggetak

Ngendikane tiang pinter
Roda niku mlakune muter
Ojo dumeh lagi bener
Opo opo njaluke pener

Owek ... Owek ...
Wek o ... Wek o ...
Owek ... Owek ...

Kowe santen aku ampase
Ngono kuwi tak umpamake
Barang penak lali koncone
Mbok eling jaman mbiyene

Owek ... Owek ...
Wek o ... Wek o ...
Owek ... Owek ...

Kowe wareg aku sing luwe
Ngono kuwi tak umpamake
Bareng penak lali koncone
Konco pasar konco luwe

Mbiyen kowe konco pasar
Wong loro turu sak kamar
Di rewangi rebutan bantal
Rebutan bantal
Bantale suwek kapuke mubal

Saiki koe kepenak pangananmu enak enak
Ra perduli kancane ngelak
Di takoni malah nyentak
Ora mangsuli kok malah nggetak

Ngendikane tiang pinter
Roda niku mlakune muter
Ojo dumeh lagi bener
Opo opo njaluke pener

Owek ... Owek ...
Wek o ... Wek o ...
Owek ... Owek ...

Kowe santen aku ampase
Ngono kuwi tak umpamake
Barang penak lali koncone
Mbok eling jaman mbiyene

Owek ... Owek ...
Wek o ... Wek o ...
Owek ... Owek ...

Kowe wareg aku sing luwe
Ngono kuwi tak umpamake
Bareng sugih lali koncone
Konco pasar konco luwe

Konco pasar ...