Lirik Lagu Pesisir Tuban - Didi Kempot

Cah manis pancen bener kembang deso Esemmu neng impenku sabendino Bejo tenan tresnaku biso ketompo Ning nelongso critamu yen arep lungo... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.


Judul Lagu : Pesisir Tuban
Ciptaan : Didi Kempot
Penyanyi : Didi Kempot
Genre : Dangdut Campursari

Lirik Pesisir Tuban - Didi Kempot


Cah manis pancen bener kembang deso
Esemmu neng impenku sabendino
Bejo tenan tresnaku biso ketompo
Ning nelongso critamu yen arep lungo

Pamitmu jare lungo mung sedelo
Ora lali yen janjimu sak wetoro
Nganti seprene nyatane ra ono warto
Sing tak kiro tresnamu wis mesti cidro

INTRO

Udan deres tekane mongso ketigo
Paribasan bungahe ati tak roso
Semono suwene sliramu ninggal lungo
Saiki teko ra nyono ora ngiro

Oh cah manis tresnaku sih durung musno
Ora perlu bali maneh lungo monco
Neng pesisir kutho Tuban mbangun tresno
Urip rukun koyo mimi lan mintuno

INTRO

Pamitmu jare lungo mung sedelo
Ora lali yen janjimu sak wetoro
Nganti seprene nyatane ra ono warto
Sing tak kiro tresnamu wis mesti cidro

INTRO

Udan deres tekane mongso ketigo
Paribasan bungahe ati tak roso
Semono suwene sliramu ninggal lungo
Saiki teko ra nyono ora ngiro

Oh cah manis tresnaku sih durung musno
Ora perlu bali maneh lungo monco
Neng pesisir kutho Tuban mbangun tresno
Urip rukun koyo mimi lan mintuno

Neng pesisir kutho Tuban mbangun tresno
Urip rukun koyo mimi lan mintuno

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053