Lirik Lagu Nyangking Botol - Didi Kempot

Lirik Lagu Nyangking Botol - Didi Kempot

Didi Kempot - Nyangking Botol

Title : Nyangking Botol
Artist : Didi Kempot
Songwriter : -
Genre : Dangdut Campursari

Nyangking Botol Lyrics

Esuk esuk tuku lengo nyangking botol (konco)
Konco lawas di jak adus menyang kali (pelem)
Pelem kecut kecute ngungkuli jeruk (tumo)
Tumo katok klelar kleler ono rambut (jempol)

Jempol sikil othal athil arep pritil (iwak)
Iwak pitik digoreng nganti kemripik (tembang)

Tembang iki ojo diwolak walik
Yen kuwalik pikiranmu dadi brintik
Jare simbah ojo mleset ojo luput
Yen kepleset jo lali gondelan buntut (ngentut)

Esuk esuk tuku lengo nyangking botol (konco)
Konco lawas dijak adus menyang kali (pelem)
Pelem kecut kecute ngungkuli jeruk (tumo)
Tumo katok klelar kleler ono rambut (jempol)

Jempol sikil othal athil arep pritil (iwak)
Iwak pitik digoreng nganti kemripik (tembang)

Tembang iki ojo diwolak walik
Yen kuwalik pikiranmu dadi brintik
Jare simbah ojo mleset ojo luput
Yen kepleset jo lali gondelan buntut (ngentut)

Tembang iki ojo diwolak walik
Yen kuwalik pikiranmu dadi brintik
Jare simbah ojo mleset ojo luput
Yen kepleset jo lali gondelan buntut (ngentut)

Baca Juga : Lirik Lagu Wedi Dosa - Didi Kempot

Lorok™Saya hoby mengisi waktu luang dengan ngeblog. Situs saya diantaranya : loroktm.com situs dengan konten electronic dan seputaran Pacitan. bestliriklagu.com situs dengan konten kumpulan lirik lagu terbaru dan terbaik.