30 Sep 2017


Judul Lagu : Masio Tansah Leloro
Ciptaan : -
Penyanyi : Via Vallen
Genre : Dangdut

Lirik Masio Tansah Leloro - Via Vallen


Abot rasane ninggalne sliramu
Kudu ngapusi roso ning ati
Sak tenane kudu sabar nerimo
Ngempet loro jroning ati

Suwun dungamu nenangno atiku
Tansah ngilingne janji janjiku
Aku mung pingin kudu sabar nerimo
Mbesuk mugo tresno mulyo

Aku kerjo iki amung kanggo sliramu
Anakmu lan kabeh kebutuhanmu
Percoyo tresno iki ra ono bedo
Masio tansah rekoso

Aku kerjo iki amung kanggo sliramu
Anakmu lan kabeh kebutuhanmu
Percoyo tresno iki ra ono bedo
Masio tansah rekoso

INTRO

Abot rasane ninggalne sliramu
Kudu ngapusi roso ning ati
Sak tenane kudu sabar nerimo
Ngempet loro jroning ati

Aku kerjo iki amung kanggo sliramu
Anakmu lan kabeh kebutuhanmu
Percoyo tresno iki ra ono bedo
Masio tansah rekoso

Aku kerjo iki amung kanggo sliramu
Anakmu lan kabeh kebutuhanmu
Percoyo tresno iki ra ono bedo
Masio tansah rekoso