Lirik Lagu Madiun Ngawi - Sonny Jos



Judul Lagu : Madiun Ngawi
Ciptaan : Sonny Josz
Penyanyi : Sonny Josz
Genre : Campursari

Lirik Madiun Ngawi - Sonny Josz


Terminal Madiun Ngawi kenanganku
Ora bakalan aku ngelalekke
Mbiyen aku nduwe pacar anakke pak Tukiran
Bakul pecel ono ning pinggir prapatan

Terminal Madiun Ngawi nggen dolanku
Ora bakalan aku ngelalekke
Mbiyen jaman semono kowe janji karo aku
Nanging nyatane kowe ngingkari janjimu

INTRO

Yen aku kangen kangen karo sliramu
Tak sawang sawang fotomu ning dompetku
Yen aku kangen kangen karo sliramu
Tak elus elus fotomu ning dompetku

Opo kowe ra kroso tak batin saben dino
Ra bakal ilang fotomu ning dompetku
Opo kowe ra kroso tak batin saben dino
Ra bakal ilang jenengmu ning atiku

INTRO

Terminal Madiun Ngawi nggen dolanku
Ora bakalan aku ngelalekke
Mbiyen jaman semono kowe janji karo aku
Nanging nyatane kowe ngingkari janjimu

Yen aku kangen kangen karo sliramu
Tak sawang sawang fotomu ning dompetku
Yen aku kangen kangen karo sliramu
Tak elus elus fotomu ning dompetku

Opo kowe ra kroso tak batin saben dino
Ra bakal ilang fotomu ning dompetku
Opo kowe ra kroso tak batin saben dino
Ra bakal ilang jenengmu ning atiku

NOTE :
Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami
Page : Contact
Facebook : Lorok-TM
Phone / WA : 085203781053