Lirik Lagu Curigo - Vita Alvia ft Mahesa

Sun akoni riko mageh welas Tapi ati mageh seng pasrah Moto iki dung seng nyawang riko Pikiran isun ngumboro... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Curigo - Vita Alvia ft Mahesa


Judul Lagu : Curigo
Ciptaan : Miswan (Samudra)
Penyanyi : Vita Alvia ft Mahesa
Genre : Banyuwangi

Lirik Curigo - Vita Alvia ft Mahesa


Pr :
Sun akoni riko mageh welas
Tapi ati mageh seng pasrah
Moto iki dung seng nyawang riko
Pikiran isun ngumboro

Mikiraken riko
Nong endi ambi sopo
Saiki
Mageh eleng tah nong welas iki

Lk :
Ojo curigo isun nyanding wong liyo
Mulo hang nyoto welas sun mung kanggo riko
Latune geni seng kiro ngobong ati
Panase serngenge tondo keseron welase

INTRO

Pr :
Sun akoni riko mageh welas
Tapi ati mageh seng pasrah
Moto iki dung seng nyawang riko
Pikiran isun ngumboro

Mikiraken riko
Nong endi ambi sopo
Saiki
Mageh eleng tah nong welas iki

Lk :
Ojo curigo isun nyanding wong liyo
Mulo hang nyoto welas sun mung kanggo riko
Latune geni seng kiro ngobong ati
Panase serngenge tondo keseron welase

Ojo curigo isun nyanding wong liyo
Mulo hang nyoto welas sun mung kanggo riko
Latune geni seng kiro ngobong ati
Panase serngenge tondo keseron welase