Lirik Lagu Tulung - Didi Kempot

Tulung entenono aku Wis ra kuat aku nututi playumu Lemes sing tak rasakke nggonku ngoyak kowe Ora mandek koyo koyo malah ngece... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.

Judul Lagu : Tulung
Ciptaan : Didi Kempot
Penyanyi : Didi Kempot
Genre : Dangdut Campursari

Lirik Tulung - Didi Kempot


Tulung entenono aku
Wis ra kuat aku nututi playumu
Lemes sing tak rasakke nggonku ngoyak kowe
Ora mandek koyo koyo malah ngece

Tulung tulungono aku
Njaluk tulung tulung kantinen tanganku
Tego tegane kowe ninggalake aku
Tanpo noleh sansoyo adoh playumu

Kowe terus mlayu ninggalake aku
Metu dalan sing peteng nglimpeke aku
Kowe terus mlayu ninggalake aku
Terus mlayu sansoyo cetho karepmu

Piring piring pecah
Tenane sopo sing salah
Wong yen lagi kalah
Anane mung sarwo salah

INTRO

Tulung tulungono aku
Njaluk tulung tulung kantinen tanganku
Tego tegane kowe ninggalake aku
Tanpo noleh sansoyo adoh playumu

Kowe terus mlayu ninggalake aku
Metu dalan sing peteng nglimpeke aku
Kowe terus mlayu ninggalake aku
Terus mlayu sansoyo cetho karepmu

Piring piring pecah
Tenane sopo sing salah
Wong yen lagi kalah
Anane mung sarwo salah

Tulung tulungono aku

Note :
Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami.
Page : Contact, Facebook : Lorok-TM, Phone / WA : 085203781053