13 Agt 2017


Judul Lagu : Tresno Selawase
Ciptaan : -
Penyanyi : Nella Kharisma ft Noval KDI
Genre : Dangdut

Lirik Tresno Selawase - Nella Kharisma ft Noval KDI


Lk :
Yo mung sliramu selawase
Sing ono ning ati
Senajan sliramu ra melu nduwe
Nanging tetep ning ati

Pr :
Yo mung sliramu selawase
Sing ono ning ati
Senajan tresnaku ra melu nduwe
Tetep ning ati

Lk :
Aku mung biso nyawang
Nanging ra biso nyanding
Nelongso rasane ati

Masio atiku karep
Nanging bondhoku cupet
Ra bedo tresno nyawiji

Pr :
Yo mung sliramu selawase
Sing ono ning ati
Senajan tresnaku ra melu nduwe
Tetep ning ati

INTRO

Lk :
Lilo aku lilo
Masio wis ora biso
Lilo aku lilo
Nduweni tresno riko

Yo mung sliramu selawase
Sing ono ning ati
Senajan sliramu ra melu nduwe
Nanging tetep ning ati

Pr :
Yo mung sliramu selawase
Sing ono ning ati
Senajan tresnaku ra melu nduwe
Tetep ning ati

INTRO

Pr :
Ra bakal ati iki lali
Marang sing tak tresnani
Senajan ati iki
Ra biso nduweni

Masio atiku nelongso
Nanging ra tak roso
Mergo wis ra biso
Nyambung roso

Lk :
Aku mung biso nyawang
Nanging ra biso nyanding
Nelongso rasane ati

Masio atiku karep
Nanging bondhoku cupet
Ra bedo tresno nyawiji

Yo mung sliramu selawase
Sing ono ning ati
Senajan sliramu ra melu nduwe
Nanging tetep ning ati

Pr :
Yo mung sliramu selawase
Sing ono ning ati
Senajan tresnaku ra melu nduwe
Tetep ning ati

Lk :
Yo mung sliramu sing tak tresno
Tresno selawase

Baca Juga : Lirik Lagu Ninggal Janji - Nella Kharisma