Lirik Lagu Tresno Penyanyi - Nella Kharisma



Judul Lagu : Tresno Penyanyi
Ciptaan : Pengkik
Penyanyi : Nella Kharisma ft Weha
Genre : Dangdut

Lirik Tresno Penyanyi - Nella Kharisma ft Weha


Lk :
Pungkasan aku kudu
Biso nglalekke kowe
Mergo ketaman roso
Tresno sing soyo gedhe

Yen tresno tak turuti
Podo karo nyekso ati
Mung biso nyawang sliramu
Ning ora biso nduweni

Pr :
Banget matur suwun ku
Yen wis nresnani aku
Aku dudu priyayi
Mung sak dermo penyanyi

Nanging yo sepurane
Ora perlu di terusne
Mergo sliramu lan aku
Podo wis ono sing duwe

Lk :
Kangen... kangen atiku
Ngelono nyawiji neng iromo lagu
Rindu... marang sliramu
Nglaras suoro nembang asmoro neng kalbu

Pr :
Sejatine sak jroning atimu
Ora mergo tresno karo aku
Mung kelayung gandrung suaraku
Tresno penyanyi

INTRO

Lk :
Pungkasan aku kudu
Biso nglalekke kowe
Mergo ketaman roso
Tresno sing soyo gedhe

Yen tresno tak turuti
Podo karo nyekso ati
Mung biso nyawang sliramu
Ning ora biso nduweni

Pr :
Banget matur suwun ku
Yen wis nresnani aku
Aku dudu priyayi
Mung sak dermo penyanyi

Nanging yo sepurane
Ora perlu di terusne
Mergo sliramu lan aku
Podo wis ono sing duwe

Lk :
Kangen... kangen atiku
Ngelono nyawiji neng iromo lagu
Rindu... marang sliramu
Nglaras suoro nembang asmoro neng kalbu

Pr :
Sejatine sak jroning atimu
Ora mergo tresno karo aku
Mung kelayung gandrung suaraku
Tresno penyanyi

NOTE :
Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami
Page : Contact
Facebook : Lorok-TM
Phone / WA : 085203781053